Over ons

Stacks Image 119

CHRIS

Beelden, media, tv, film; zijn passie! Na een aantal jaren in medialand gewerkt te hebben, besloot hij zijn ideeën vorm te geven in een eigen productiehuis; moremoments. Van Chris kunt u meer verwachten! Hij staat voor een persoonlijke benadering die doorgevoerd wordt in een kwalitatief goed product.

Stacks Image 124

REMCO

Met zijn eigen bedrijf Route5design zet Remco duidelijke design concepten neer. Hij is een veelzijdig ontwerper en werkt samen met MoreMoments aan de vormgeving van de films. Zijn werkwijze is altijd helder en betrouwbaar. Remco weet de route naar een verrassend ontwerp!

Stacks Image 129

MARIEKE

Als het om teksten gaat, komt Marieke eraan te pas. Na haar studie Nederlandse taal en cultuur was ze werkzaam in verschillende uitgeverijen als redacteur. Voor MoreMoments zijn haar werkzaamheden divers: wervende teksten schrijven, teksten redigeren of corrigeren, adviseren over tekstplaatsing op websites en nog veel meer. Een tekst is bij haar in goede handen!Verschillende bedrijven en programma's waar we voor gewerkt hebben:

Stacks Image 141
Stacks Image 144
Stacks Image 147

Stacks Image 153
Stacks Image 156
Stacks Image 159

Stacks Image 165
Stacks Image 26

Over ons

Stacks Image 18
Stacks Image 20
Stacks Image 22

© 2012 moremoments Contact